Innocence wrote:
> Hej
>
> Faldt over en lille Krups Espressomaskine på tilbud men har et
> spørgsmål mht. opskumning af mælk: Jeg fylder ca. 2 dl. kold mini-mælk
> i et 4 dl glas og putter det under steameren, men før mælken når op på
> en ordentlig temperatur er glasset ved at flyde over pga. kraftigt
> skum. Når jeg endelig er færdig består blandingen af 1/3 flydende mælk
> og 2/3 skum, hvilket giver en nogat alternativ Café Latte (det jeg har
> nu er nærmere en Café Frotté? ).
>
> Det eneste som står i vejledningen til maskinen omkring opskumning er
> hvad jeg skal gøre hvis det ikke skummer nok, og jeg har jo faktisk
> det stik modsatte problem :)
>
> Nogen her som kan fortælle mig hvad jeg jeg gør forkert?
Nu kender jeg ikke din opskrift som det lader til at du opsat på at
følge slavisk, men kan du ikke blot regulere lidt på mængden af mælk,
anvende en anden type mælk, bruge en større beholder, variere på tiden
der skummes i osv.?
Med andre ord: forhold dig intuitivt til hvad du ser og oplever når du
skummer mælken.
--
Mvh. / Best regards,
Steen Suder <
http://www.suder.dk/>
ICQ UIN 4133803