Min almindelige ovn, kan kun gå op til 250 grader!!
"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i en meddelelse
news:400100de-432ed19b-1464-4752-8df1-830c85bc5662@news.szn.dk...
> Steen Suder skrev:
>
> > Hvordan laver man hjemme i privaten brød, der har den samme tynde
> > og sprøde skorpe som f.eks. rundstykker købt hos den professionelle
> > bager?
>
> Man kan starte bagningen med damp og meget høj varme. Se fx
>
> news:slrn+0030d84e-8cda-42f5-8bb2-fd3345435dbe@hq.szn.dk
>
http://groups.google.com/groups?selm=slrn%2B0030d84e-8cda-42f5-8bb2-fd3345435dbe%40hq.szn.dk
>
> Det er meget let at opnå et professionelt resultat på den måde.
>
> --
> Klaus Alexander Seistrup, Copenhagen, Denmark.
>
http://www.seistrup.dk/ ·
http://www.pnx.dk/