Sancerre er et område i Frankrig - og det kommer man nok ikke lige i en
lakseret
Men her mener de nok hvidvin. Sancerre er et kendt hvidvinsområde. Som
oftest vine på druen Sauvignon Blanc, der giver friske, sprøde vine. Du kan
også finde oversøiske vine på samme drue, der er mindst lige så gode.
Og den er faktisk også god at drikke til retter med laks. Vinens sprødhed
og syre passer godt til den lidt fede/fade laks.
mvh
Krabsen
Tue, 6 Jan 2004 22:51:57 +0100, Peter Noes <dsl72550@vip.cybercity.dk>
skrev:
> Hejsa alle og godt nytår!
>
> Nogen der aner hvad Sancerre er? Og er det tilgængelig i eks. Føtex? Den
> skal bruges i Troisgros berømte lakse-escalope med havesyre, men de har
> ikke
> just udgivet en gloseliste sammen med deres bog :)
>
> Venlig hilsen
> Peter
>
>
>
--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl