Hej!
"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> wrote in message
news:bt9s16$psu$2@news.net.uni-c.dk...
> Kan I nævne nogle retter der virkeligt smager lækkert og kraftigt af
> hvidløg?
Jeg har en opskrift her, som virkelig kan få alt det gode (og det værste?
frem i hvidløgene. Der kan nærmest ikke komme for meget hvidløg i, den
originale opskrift sagde to hele hvidløg. Vi laver som regel dobbelt sovs.
Asiatisk kylling
2-3 personer, 20 min. tilberedning.
1 pk kylling (ca. 300g)
olie
hvidløg og chili efter behag
2 dl hvidvinseddike
½ dl soya
3 spsk honning
Olien varmes i en tykbundet gryde, kyllingen skæres i passende stykker og
brunes godt på alle sider. Hvidløg (delt i fed, pillede og grofthakkede) og
chili (tørret og finthakket) tilsættes, varmen reduceres og de øvrige
ingredienser tilsættes. Det hele blandes godt og simrer 10 min., til saucen
er kogt lidt ind. Pas på det ikke koger for meget ind, så der stadig er lidt
sauce til kødet, der gerne må se let glaseret ud.
Tilbehør: Vermicelli, spagetti eller løse ris. (Ris er bedst, synes vi.)