|
| Cuvette - stegetid? Fra : David Rasmussen |
Dato : 30-12-03 22:28 |
|
Jeg har to cuvetter på hhv. 1 kg og 1.3 kg. Hvor længe skal de have i
ovnen og ved hvor meget? Jeg har rødvinsmarineret dem i et par dage. Jeg
forestiller mig noget i stil med 40-50 minutter ved 160 grader?
Ovnen er lille.
/David
| |
Basil of Fawlty Towe~ (30-12-2003)
| Kommentar Fra : Basil of Fawlty Towe~ |
Dato : 30-12-03 22:56 |
|
> Jeg forestiller mig noget i stil med 40-50 minutter ved 160 grader?
> Ovnen er lille.
Hop i Føtex og køb et stegetermometer, det koster omkring kr. 50.
Når stegen ved omkring 160 grader når en kernetemperatur på 62, kan du tage
den ud hvis du godt kan lide den rød, ellers kan du lade den blive op til 5
grader varmere.
Husk at nogen stegetermometre kan ikke måle rigtigt inde i ovnen, du skal
altså tage den ud og stikke det i, måle temp., og sætte den tilbage i
varmen, hvis den ikke er varm nok.
Kai
| |
David Rasmussen (31-12-2003)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 31-12-03 10:20 |
|
David Rasmussen wrote:
> Jeg har to cuvetter på hhv. 1 kg og 1.3 kg. Hvor længe skal de have i
> ovnen og ved hvor meget? Jeg har rødvinsmarineret dem i et par dage. Jeg
> forestiller mig noget i stil med 40-50 minutter ved 160 grader?
> Ovnen er lille.
>
Er der slet ikke nogen der har en omtrentlig idé? Skal de have 15
minutter? 30 minutter? 45 minutter? 60 minutter?
/David
| |
Janner (31-12-2003)
| Kommentar Fra : Janner |
Dato : 31-12-03 10:44 |
|
> Er der slet ikke nogen der har en omtrentlig idé? Skal de have 15
> minutter? 30 minutter? 45 minutter? 60 minutter?
>
> /David
Jeg ville brune den først i ca. 10 min ved 250 grader , herefter skrue ned
til de 160 grader og her vil jeg gættte på omkring de 30 minutter , men
stage termometret er nødvendigt for et perfekt resultat. Når stegen kommer
ud skal du huske lade den hvile i min. 10 minutter inden den skæres ud.
Hygge
JAn
| |
Palle & Charlotte (31-12-2003)
| Kommentar Fra : Palle & Charlotte |
Dato : 31-12-03 14:56 |
|
når jeg steger culotte eller cuvette giver jeg dem 45 min på 225 grader og
lader dem så hvile i 20 min, og der er aldrig blevet klaget over dem
"Janner" <ask@me.just> skrev i en meddelelse
news:3ff29a5f$0$69925$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> > Er der slet ikke nogen der har en omtrentlig idé? Skal de have 15
> > minutter? 30 minutter? 45 minutter? 60 minutter?
> >
> > /David
>
>
> Jeg ville brune den først i ca. 10 min ved 250 grader , herefter skrue ned
> til de 160 grader og her vil jeg gættte på omkring de 30 minutter , men
> stage termometret er nødvendigt for et perfekt resultat. Når stegen kommer
> ud skal du huske lade den hvile i min. 10 minutter inden den skæres ud.
>
> Hygge
>
> JAn
>
>
| |
|
|