Det er længe siden ben med marv er frigivet.....så køb og æd blot af det
gode kød
Glædelig jul
Michael
"Jan Bøgh" <janboegh@vucnet.spamblok.dk> skrev i en meddelelse
news:3fe33e57$0$9767$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> "Dennis Glintborg" <dgli00@hum.auc.dk> wrote in message
> news:brvd12$akt$1@sunsite.dk
>
> > Jeg har netop købt nogle ganske lækre t-bones, som jeg har tænkt mig
> > at servere til en mindre fest i morgen (lørdag).
>
> Hvor dælen har du købt dem?
> Denne udskæring er vel efter kogalskaben ikke lovlig at sælge.
>
> > Jeg vil bare høre om der er kreative forslag til hvordan disse bøffer
> > kan tilberedes - eller om det bedste blot er at lave dem helt
> > traditionelt?
>
> Hvis de bøffer, du har købt består af samme udskæring som T-bonesteaks
(men
> uden bjælken i T'et, hvorfor kreative folk har opfundet I-bonesteaken) er
> der tale om en 'bøf' bestående af filet og mørbrad.
> Problemet er - og har altid været - at disse 2 stykker ikke skal have lige
> meget, hvorfor kunsten er at løfte den del, der er mørbraden (den mindste
> side) op på en gaffel eller bå noget andet så den får lidt mindre end
> filet-siden.
>
> Men ellers er der vel ikke så fantastisk meget plads til udfoldelse mht.
> stegningen (udover lidt krydring) af kødet - så leg med tilbehøret i
stedet.
>
> vh
> Jan
>
>