Tina wrote:
> "Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
> news:3fddc764$0$259$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
>
>>Steen Suder, privat wrote:
>>
>>>Min kone har lige lavet appelsinflæsk og det er rigtigt godt, men det
>>>almindelige sukker ternene er blevet vendt i er "smeltet".
>>>
>>>Tilbage til opskriften... vi finder ud af at der står at ternene skal
>>>vendes i "tesukker"; hvad er dét?
>>>
>>>Kan det at vi har brugt alm. sukker være årsagen til at det er
>
> "smeltet"?
>
>>Er det det grove perlesukker, der også kaldes tesukker?
>>(Jeg drikker ikke te
.
>
>
> Det er lige netop det det er
>
> Perlesukker består af store sukkerkrystaller - d.v.s. sukkerkrystaller, som
> har kogt ekstra længe. Det gør, at det ikke smelter så nemt som alm. hvidt
> sukker.
Smelter det ikke så nemt fordi krystallerne er større?
Eller smelter de ikke så nemt fordi har fået en anden behandling end
alm. melis?
--
Mvh. / Best regards,
Steen Suder <
http://www.suder.dk/>
ICQ UIN 4133803