/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
svinekam på webergrill
Fra : anders odense


Dato : 13-12-03 19:28

opskrifter og ideer søges

mvh anders



 
 
Linda Hedegaard Jens~ (13-12-2003)
Kommentar
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 13-12-03 19:41


"anders odense" <alehmann@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:SSICb.58039$jf4.3361231@news000.worldonline.dk...
> opskrifter og ideer søges
>
> mvh anders
>
>
Måske dette kan bruges:
http://www.cookingwise.dk/r/r.do?id=f56fadc:f91f2830c8:-7f25
Og ellers har de andre gode opskrifter til grill



Ralph (13-12-2003)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 13-12-03 19:58

"anders odense" <alehmann@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:SSICb.58039$jf4.3361231@news000.worldonline.dk...
> opskrifter og ideer søges

Vigtigt både på Weber og i ovn: skær sværen ned til kødet, det er ikke mange
slagtere som er omhyggelige med det.
Masser af fint salt, så direkte varme - med sværen ned - i 15-20 minutter,
dernæst inddirekte varme indtil kernetemp. = 75-80 grader, så skulle sværen
meget gerne være sprød, hvis ikke, så bunden i vejret igen direkte varme
indtil den er sprød, få minutter


--
venligst
Ralph



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177505
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408554
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste