In news:3fd58f66$0$9756$edfadb0f@dread14.news.tele.dk,
My <my@mailikke> typed:
> Jeg vil prøve at lave flæskesteg på en lidt anden måde.
>
> Komme kartoffel, gulerod, porre skåret i skiver i en lille
> bradepande. Skære sværen af flæskestegen og kryder den godt (nogen
> forslag til gode
> kryderier - andet end salt og peber, og så lægge den hen over
> grøntsagerne, og så et par timer i ovnen. Der skal vel lidt væde/
> bouillion i bradepanden også? Hvad kan jeg lave af sovs til? Mand og
> baren er sovse elskere så jeg ved ikke om jeg kan nøjes med det
> væde/kødsaft der kommer i bradepanden.
>
> MY
>
> P.S. Andre forslag til grøntsager der kan kommes i bunden modtages
> gerne
Du får jo en hel-lækker sky ud af det, og nogen mosede/bløde grønsager, så
du kan koge det hele op med noget vand, mælk eller fløde, og purere det med
en stavblender. Det skal sikkert have noget mel for at binde væden og
fedtperlerne. Kartoflerne skal du nok koge ved siden af.
Du kan vælge dine grønsager ud fra farven, så det bliver en pæn sovs, ikke
skiden i farven.
Måske skal der et meget lille bløp kulør i ?
Flæskesteg uden sovs er mod min religøse overbevisning
(det skulle da
lige være modellen fra pøllemanden)
Kai