/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvilken sovs??
Fra : My


Dato : 09-12-03 10:02

Jeg vil prøve at lave flæskesteg på en lidt anden måde.

Komme kartoffel, gulerod, porre skåret i skiver i en lille bradepande. Skære
sværen af flæskestegen og kryder den godt (nogen forslag til gode
kryderier - andet end salt og peber, og så lægge den hen over grøntsagerne,
og så et par timer i ovnen. Der skal vel lidt væde/ bouillion i bradepanden
også? Hvad kan jeg lave af sovs til? Mand og baren er sovse elskere så jeg
ved ikke om jeg kan nøjes med det væde/kødsaft der kommer i bradepanden.

MY

P.S. Andre forslag til grøntsager der kan kommes i bunden modtages gerne



 
 
Basil of Fawlty Towe~ (09-12-2003)
Kommentar
Fra : Basil of Fawlty Towe~


Dato : 09-12-03 11:18

In news:3fd58f66$0$9756$edfadb0f@dread14.news.tele.dk,
My <my@mailikke> typed:
> Jeg vil prøve at lave flæskesteg på en lidt anden måde.
>
> Komme kartoffel, gulerod, porre skåret i skiver i en lille
> bradepande. Skære sværen af flæskestegen og kryder den godt (nogen
> forslag til gode
> kryderier - andet end salt og peber, og så lægge den hen over
> grøntsagerne, og så et par timer i ovnen. Der skal vel lidt væde/
> bouillion i bradepanden også? Hvad kan jeg lave af sovs til? Mand og
> baren er sovse elskere så jeg ved ikke om jeg kan nøjes med det
> væde/kødsaft der kommer i bradepanden.
>
> MY
>
> P.S. Andre forslag til grøntsager der kan kommes i bunden modtages
> gerne

Du får jo en hel-lækker sky ud af det, og nogen mosede/bløde grønsager, så
du kan koge det hele op med noget vand, mælk eller fløde, og purere det med
en stavblender. Det skal sikkert have noget mel for at binde væden og
fedtperlerne. Kartoflerne skal du nok koge ved siden af.

Du kan vælge dine grønsager ud fra farven, så det bliver en pæn sovs, ikke
skiden i farven.
Måske skal der et meget lille bløp kulør i ?

Flæskesteg uden sovs er mod min religøse overbevisning (det skulle da
lige være modellen fra pøllemanden)

Kai



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste