On Sun, 7 Dec 2003 09:44:03 +0100, "Carina" <carwina@hotmail.com>
wrote:
>Hvis jeg laver marcipan af følgende opskrift, tror I så det vil kunne holde
>sig frem til jul?
Ja det tror jeg. Vi bruger nogenlunde den samme opskrift, og det kan
godt holde sig, det største problem er at holde fingerne fra det
>Marcipanen ristes ganske kort på en tør pande, hvorefter den pakkes ind i
>film og sættes på køl.
Jeg ved ikke helt hvad formålet er med at riste marcipanen, det plejer
vi ikke at gøre.
Jeg vil tror at en foodprocessor er mere velegnet end en blender, men
ligemeget hvad du bruger kan du bruge den regel at det ikke kan blive
blendet for fint så lad den bare køre i laaaang tid.
Hvis du ikke har prøvet at lave din egen marcipan har du helt klart
noget at glæde dig til, smagen er langt bedre. Jeg har aldrig rigtig
synes om købe marcipan fordi det klør i ganen når jeg spiser det
(sikkert en eller anden form for overfølsomhed overfor abrikos
kerner), den hjemmelavede har slet ikke den effekt.
mvh
Anders