"René Hansen" skrev d. 04-12-03 07:05 dette indlæg :
> Hej alle
>
> Jeg skal lave et svensk sirups brød med gær kærnemælk rug og hvedemel
smør
> anis og del sirup i.
> Kan det stå natten over og skal brødet stå i køleren så snart det er
klart
> til ovnen.
> Skal man ælte dejen igen når man tager det ud fra køleren og forme det
til
> brød igen.
> Kan det ikke lade sig gøre og skal man følge hævningstiden fra
opskriften
> først 1 time der efter forme brødene og hæve igen 0,5 time
>
> Mvh René
>
Hej Rene
Jeg kender ikke det brød du taler om, men jeg gør tit følgende ved
gærbrød.:
Hvis der skal 50 g gær i, så nøjes med at komme 25 g gær i. Lav dejen og
sæt den i køleskabet.
Tag den ud en til to timer og følg så bare din opskrift.
Hilsen Gazi
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"