> "JE" <janelneINGEN@SPAMmail.tele.dk> skrev i en meddelelse
> news:3fc8cd8e$1@news.wineasy.se...
> > Har du en god opskrift på kødsovs (til pasta), hvor hovedingredienserne
er
> > hakket oksekød og en dåse hakkede tomater.
> >
> > Opskriften skal være UDEN HVIDLØG, tak
*heheee* Var lige barnepige til 4 børn i alderen 13, 8, 4 og 1 år...og fandt
ud af at _jeg_ skulle lave aftensmaden (jeg laver helst ikke mad af
forunderlige årsager, omend jeg elsker mad...tilberedt af andre, det er nok
min dovenskab der slår igennem)
Nå men, et fremmed køkken...hvad har vi:
Hakket oksekød fra SuperBrugsen (glimrende iøvrigt)
Et hakket løg
En dåse hakkede tomater
Salt, peber
Olie
Maizena sovsejævner :o
Kulør
Varm olien, kødet i med lidt vand, da kødet ikke var helt optøet.
Vente og røre....i med løget og en skvat vand, salt og peber, tometer
Koge, koge koge og sovsejævner og kulør....voilá
Og så en skudefuld spaghetti til....
Dog lavede jeg lige nogle frikadeller, da pigen på 4 år insisterede på at
hun ikke ville have kødsovs.
Lidt fars, mel, rasp, et æg mælk, salt og peber...røre, røre...stege.
Børn elsker altså frikadeller, så de forsvandt som dug for solen (men hunden
fik dog også et par stykker, ingen skal snydes :)
En af drengene bemærkede dog at frikadellerne "smagte anderledes" - det var
jo oksefars, men han gaflede da en 5 stykker udover kødsovsen,
så....anderledes kan også være positivt :)
Ja, sådan kan det går, man tror man er barnepige, og pludselig er man kok
*G*
En dejlig oplevelse efterfulgt af "Buzz Light year" på videoen *smil*
Hilsen Miver og mulle's mor Heidi
http://hei.homepage.dk/godter.html
(en vanedannende godte-side *slurp*)