/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hummerhaler - Forslag
Fra :
JSM
Dato :
28-11-03 22:29
Min kone har af en kollega købt et kilo friske hummerhaler. Dem skal vi have
i morgen. Skal jeg bare koge dem (og i så fald hvor længe ?) og servere dem
på noget ristet brød med en skive citron og lidt hjemmerørt mayonnaise ?
Eller er der nogen som har bedre ideer ?
mvh
Jesper
Heidi (
29-11-2003
)
Kommentar
Fra :
Heidi
Dato :
29-11-03 11:50
JSM wrote:
> Min kone har af en kollega købt et kilo friske hummerhaler. Dem skal
> vi have i morgen. Skal jeg bare koge dem (og i så fald hvor længe ?)
> og servere dem på noget ristet brød med en skive citron og lidt
> hjemmerørt mayonnaise ? Eller er der nogen som har bedre ideer ?
Jeg spurgte for ikke så længe siden om det samme, og fik en del
forslag - prøv at kigge på google groups tråden
http://groups.google.com/groups?hl=da&lr=&ie=UTF-8&newwindow=1&threadm=3f8e5c2c%240%249810%24edfadb0f%40dread14.news.tele.dk&rnum=1&prev=/groups%3Fq%3Dhummerhaler%2Bgroup:dk.kultur.mad%252Bdrikke%26hl%3Dda%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26newwindow%3D1%26group%3Ddk.kultur.mad%252Bdrikke%26selm%3D3f8e5c2c%25240%25249810%2524edfadb0f%2540dread14.news.tele.dk%26rnum%3D1
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.