Jeg vil foretrække langtidsstegning, for sådan en kølle er jo en stor klump.
Sættes ind i 200 gr. varm ovn, efter 15 minutter hældes ½ l. vand ved og
termostaten sættes til 100 gr. i 2½ time. Når stegetermometret viser 76 gr.
er kødet gennemstegt. tag stegen ud og tænd for grillen, og gå igang med
saucen, når grillen er varm giver du køllen 5 minutter det giver en flot
overflade. Lad kødet hvile 10 minutter og så velbekomme, det er en rigtig
herremiddag.
www.arne.odderweb.dk
"0Kasper" <RepzakRemoveme@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3fc7bb38$0$150$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hey
>
> Jeg står og skal lave sådan en kølle i morgen, jeg har købt spæk og
> diverse...
>
> jeg regner med at brune den i en bradepande, har ikke en stor nok gryde...
>
> lave nogle huller og smide noget hvisløg ind i
>
> og så ellers følge en opskrift jeg har fundet...
>
> Men hvor varm skal sådan en kølle være inden i, før man er sikker på den
er
> stegt ordenligt ?? og hvor lang tid...
>
> Regards Kasper
>
>