|
| Eksklusive madopskrifter søges Fra : Jørn Ibsen |
Dato : 27-11-03 14:53 |
|
Er der nogen, der kender et link til eksklusive madopskrifter af den
komplicerede slags, som man oplever på gourmet-restauranter??
Jeg er med i en madklub, hvor vi en gang om måneden sætter os selv på
prøve med avancerede opskrifter, og vi har hidtil benyttet os af fx.
opskrifter fra Smag&Behag. Desværre er vi snart løbet tør for stof.
Alle de link, jeg kan finde på søgemaskinerne, handler om hverdagsmad,
billig mad, hurtig mad, nem mad osv. Er der ingen, der kan lide at bruge
tid i køkkenet mere?
mvh. JIB
--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG
| |
Gert Krabsen (27-11-2003)
| Kommentar Fra : Gert Krabsen |
Dato : 27-11-03 15:52 |
|
Thu, 27 Nov 2003 13:52:39 +0000 (UTC), Jørn Ibsen <ji@iteration.dk> skrev:
> Er der nogen, der kender et link til eksklusive madopskrifter af den
> komplicerede slags, som man oplever på gourmet-restauranter??
>
> Jeg er med i en madklub, hvor vi en gang om måneden sætter os selv på
> prøve med avancerede opskrifter, og vi har hidtil benyttet os af fx.
> opskrifter fra Smag&Behag. Desværre er vi snart løbet tør for stof.
>
> Alle de link, jeg kan finde på søgemaskinerne, handler om hverdagsmad,
> billig mad, hurtig mad, nem mad osv. Er der ingen, der kan lide at bruge
> tid i køkkenet mere?
Jow da...
Forslag:
...Smag og Behag kender du
...Spis Med - heller ikke et dumt blad
...opskrifter fra gourmet-restauranterne! -Enten spørger vi kokken, som
normalt _altid_ er lykkelig for at give opskriften fra sig til ægte
interesserede. -Eller også gætter vi os frem ud fra den færdige ret.
Resultatet bliver oftest et _helt_ andet end forbilledet, men det gør jo
ikke noget..
mvh
Krabsen
--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl
| |
Mimi (27-11-2003)
| Kommentar Fra : Mimi |
Dato : 27-11-03 17:58 |
|
"Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> wrote in message
news:f6045ccbca86693199c60c421ef4774f.82435@mygate.mailgate.org...
> Er der nogen, der kender et link til eksklusive madopskrifter af den
> komplicerede slags, som man oplever på gourmet-restauranter??
Hej Jørn,
Et link der er værd at checke: www.cookingwise.dk
De har meget forskelligt, men eksempler som
"Andebryst med timianglaserede valnødder" eller
"Balsamico karamelliserede figner med blå ost"
tyder da på en vis iderigdom hos forfatterne, ikke?
Mvh Mimi
| |
Anders (27-11-2003)
| Kommentar Fra : Anders |
Dato : 27-11-03 19:05 |
|
"Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
news:f6045ccbca86693199c60c421ef4774f.82435@mygate.mailgate.org...
> Er der nogen, der kender et link til eksklusive madopskrifter af den
> komplicerede slags, som man oplever på gourmet-restauranter??
>
> Jeg er med i en madklub, hvor vi en gang om måneden sætter os selv på
> prøve med avancerede opskrifter, og vi har hidtil benyttet os af fx.
> opskrifter fra Smag&Behag. Desværre er vi snart løbet tør for stof.
>
> Alle de link, jeg kan finde på søgemaskinerne, handler om hverdagsmad,
> billig mad, hurtig mad, nem mad osv. Er der ingen, der kan lide at bruge
> tid i køkkenet mere?
>
> mvh. JIB
>
Køb bogen "Københavns Kønneste Kokke"
Der er udfordringer så det vil noget.....................
Anders
| |
Emil (27-11-2003)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 27-11-03 19:49 |
|
Jørn Ibsen skrev:
>Alle de link, jeg kan finde på søgemaskinerne, handler om hverdagsmad,
>billig mad, hurtig mad, nem mad osv. Er der ingen, der kan lide at bruge
>tid i køkkenet mere?
Hej JIB
Jeg føler med dig. Det *er* vanskeligt hele tiden at at hitte på
nyt.
Hvad med at lave mad efter de gamle foreskrifter og traditioner?
Altså mad helt fra bunden. Hertil lægges den nyeste viden om
madlavning, og du får det sublimt bedste måltid.
Altså hvor farven i den brune sovs kun kommer fra løg, bagt mel
og stegesky. Hvor kødet er flamberet så smagen er i top, og
derefter lavtemperatur- eller koldstegt, så det er tilpas mørt og
alligevel med bid.
Forloren skildpadde er en god ret at øve sig på, da der indgår
mange dicipliner. Hvem laver den bedste?
m.v.h. Emil
| |
|
|