Agelby skrev:
>Vi har nogle madpandekager liggende i fryseren.
>Vi vil gerne have opskrifter, hvori både pandekagerne og en eller anden form
>for fisk indgår.
Hej Mette og Henrik
Madpandekager er tilsat lidt salt i stedet for sukker.
De kan fint bruges hvor flutes kan være et passende tilbehør.
Det går nok ikke med supper, men sammenkogte retter er OK.
Den simpleste opskrift er fyld af dåse markrel. Tilsæt
finthakkede løg, chillisovs, tomat, kapers o.s.v. efter smag.
Normalt bruger jeg pandekagerne som forret, når der lige skal
udryddes en rest af en sammenkogt ret.
Ellers bland en kogt fisk med en dressing af et tykt
surmælksprodukt, lidt salt og (helst friske) krydderurter. Fyldet
kan suppleres med smilende æg, letkogte løg, brocoli, selleri
eller hvad der nu er i køleskabet.
Spis en farverig salat til, så sanserne stimuleres.
m.v.h. Emil
|