"Rikke Mors" <rikke.mors@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:3fba43a8$0$7873$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> Padmé Amidala wrote:
>
> > Hej.
> > Du kan vel ikke overtales til at poste et link, for jeg kan ikke finde
> > tråden?
Her følger lidt klippe-klistre fra tråden "Ideer til brunch", startet af
Rikke Mors 7/11 d.å.
Hej
Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon nogen
af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement udover
det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade osv.?
Alle forslag er velkomne.
Rikke Mors
Hej,
"Kathrine" <katras@FJERN-DETTEofir.dk> wrote in news:3f826c4c$0$32462
$edfadb0f@dread16.news.tele.dk:
>> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon
>> nogen af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement
>> udover det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød,
>> marmelade osv.? Alle forslag er velkomne.
> Pandekager!
Og selvfølgelig ahornsirup...
For ikke at glemme baked beans til røræg/pølser/bacon. Røræg tilberedes i
øvrigt dejligt nemt i mikroovnen.
** Lars
Hej Rikke Mors
Hvad med Brussetta med forskellig topping eks.
Tomat/frisk basilikum , hvidløg og parmasan og olivenolie
Tomat/rucolasalat og mozzarella og olivenolie
Chorizo pølse /sprøde kartoffeltern og frisk koriander og olivenolie.
Carpaccio/pesto og rucola og olivenolie eller en god portion chili con
carne der kan laves i forvejen.
Krydret tomatsuppe .
Dette er kun til inspiration, god fornøjelse
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
Hej
Frisk frugt, eks. melon, plejer at være et hit
Kai
"Rikke Mors" <rsmors@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3f825e3e$0$23301$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hej
> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon nogen
> af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement udover
> det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade osv.?
> Alle forslag er velkomne.
>
> Rikke Mors
>
Blåbærpandekager...
"Rikke Mors" <rsmors@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3f825e3e$0$23301$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hej
> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon nogen
> af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement udover
> det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade osv.?
> Alle forslag er velkomne.
>
> Rikke Mors
>
Jeg laver gerne en "chutney" af løg, æbler og chili som jeg steger på panden
med lidt sukker og eddike og serverer til stegt røget medister. Det plejer
at vække begejstring.
Derudover røget laks, lune kippers, stegte champignon.
Og så skal man drikke Mimosa'er dvs. halv appelsinjuice, halv champagne.
Den spanske Gran baron fra brugsen/Kvickly er glimrende til formålet.
Anders
....og jeg glemte frugtsalaten, men så er der vist også kalorier til resten
af ugen.
Sidst jeg var til brunch blev der ikke spist ret meget af det almindelige
kødpålæg.
:Pia
> Pandekager!
Brasede kartofler....
:Pia
"Rikke Mors" skrev:
> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon
nogen
> af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement
udover
> det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade
osv.?
> Alle forslag er velkomne.
Pandekager!
--
Kathrine
---
Mvh Mads