/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
pølser
Fra :
Lars Sørensen
Dato :
12-11-03 19:10
Jeg vil igang med at prøve og lave pølser
Hvor finder jeg opskrifter på den slags (medister/knæk/grill osv.)
Har fået fat i et pølsehorn til min køkkenmaskine og tarmen kan jeg hente
ved den lokale slagter
En anden ting er også når man har lavet dem kan man så bare fryse dem ned
eller skal de koges/ryges eller sådan noget først.
De pølser som man køber færdiglavede virker som om at de er blevet forkogt
eller sådan noget.
Mvh
Lars
Rikke Nielsen (
12-11-2003
)
Kommentar
Fra :
Rikke Nielsen
Dato :
12-11-03 21:23
Hej.
Jeg ved, at medister, "kun" er hakket fars. Man kan sammenligne den med en
frikadellefars. Derfor er den ikke røget. Og den kan fryses, lige efter at
tarmen er stoppet med fars.
Hvor i mod røde pølser og grill pølser er røgede.
Hvad angår opskrifter, kan jeg ikke hjælpe dig. Og dog. I Tørsleffs Røde
Kogebog er der en opskrift på medister.
Hilsen Flemming Kold
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.