|
| Hvor kan man købe gode shushi fisk ??? Fra : Tom Frank |
Dato : 10-11-03 15:17 |
|
Hvor kan man købe gode shushi fisk i Københavnsområdet, der er til at betale
???
/Tom Frank
| |
-V- (10-11-2003)
| Kommentar Fra : -V- |
Dato : 10-11-03 16:56 |
|
Tom Frank wrote:
> Hvor kan man købe gode shushi fisk i Københavnsområdet, der er til at
> betale ???
Spørger du hvilken fiskehandler der har de bedste/friskeste/billigste fisk?
Kombinationen af de tre er så godt som umulig.
Min yndlingsfiskemand ligger på Frederiksborgsgade lige ved Kultorvet, men
han opfylder kun to af de tre kriterier.
-V-
| |
Christina G (10-11-2003)
| Kommentar Fra : Christina G |
Dato : 10-11-03 17:37 |
|
>
> Spørger du hvilken fiskehandler der har de bedste/friskeste/billigste
fisk?
>
> Kombinationen af de tre er så godt som umulig.
> Min yndlingsfiskemand ligger på Frederiksborgsgade lige ved Kultorvet, men
> han opfylder kun to af de tre kriterier.
Tja, og så ville jeg gætte på, at det ikke er kriteriet "friskeste", som
bliver opfyldt der.
Jeg har flere gang villet købe fisk til sushi der, men når jeg ser fiskenes
indtørrede øjne og andre tegn på, at den ikke lige blev fanget i går, så
smutter jeg altid igen.
Jeg har købt sushi-fisk i Illum og Iso (den på Østerbro har en god
fiskeafdeling) og så er der fiskemanden på H.C. Ørstedsvej, som alle
anbefaler, men jeg har ikke selv prøvet den.
Mvh, Christina
| |
-V- (10-11-2003)
| Kommentar Fra : -V- |
Dato : 10-11-03 22:01 |
|
Christina G wrote:
>> Spørger du hvilken fiskehandler der har de
>> bedste/friskeste/billigste fisk?
>>
>> Kombinationen af de tre er så godt som umulig.
>> Min yndlingsfiskemand ligger på Frederiksborgsgade lige ved
>> Kultorvet, men han opfylder kun to af de tre kriterier.
>
> Tja, og så ville jeg gætte på, at det ikke er kriteriet "friskeste",
> som bliver opfyldt der.
> Jeg har flere gang villet købe fisk til sushi der, men når jeg ser
> fiskenes indtørrede øjne og andre tegn på, at den ikke lige blev
> fanget i går, så smutter jeg altid igen.
Det er ikke min erfaring med fiskemanden ved Kultorvet, men måske jeg bare
har været heldig et par gange?
Jeg vil da straks prøve fiskemanden på HC Ørstedsvej.
-V-
| |
Tom Frank (11-11-2003)
| Kommentar Fra : Tom Frank |
Dato : 11-11-03 09:32 |
|
Tak, for tippene. Billigst kan godt gradbøjes, hvis det er til fare for
helbredet
/Tom Frank
"-V-" <Diplomaten@snotmail.com> wrote in message
news:3faffc78$0$9791$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Christina G wrote:
> >> Spørger du hvilken fiskehandler der har de
> >> bedste/friskeste/billigste fisk?
> >>
> >> Kombinationen af de tre er så godt som umulig.
> >> Min yndlingsfiskemand ligger på Frederiksborgsgade lige ved
> >> Kultorvet, men han opfylder kun to af de tre kriterier.
> >
> > Tja, og så ville jeg gætte på, at det ikke er kriteriet "friskeste",
> > som bliver opfyldt der.
> > Jeg har flere gang villet købe fisk til sushi der, men når jeg ser
> > fiskenes indtørrede øjne og andre tegn på, at den ikke lige blev
> > fanget i går, så smutter jeg altid igen.
>
>
>
> Det er ikke min erfaring med fiskemanden ved Kultorvet, men måske jeg bare
> har været heldig et par gange?
> Jeg vil da straks prøve fiskemanden på HC Ørstedsvej.
>
>
>
>
> -V-
>
>
| |
Loke (11-11-2003)
| Kommentar Fra : Loke |
Dato : 11-11-03 08:41 |
|
On Mon, 10 Nov 2003 15:17:17 +0100, "Tom Frank" <tofran@hotmail.com>
wrote:
>Hvor kan man købe gode shushi fisk i Københavnsområdet, der er til at betale
>???
>
>/Tom Frank
>
istedgade 109
| |
Ebbe Kristensen (11-11-2003)
| Kommentar Fra : Ebbe Kristensen |
Dato : 11-11-03 10:57 |
|
"Tom Frank" <tofran@hotmail.com> wrote in message news:<3faf9e76$0$95078$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> Hvor kan man købe gode shushi fisk i Københavnsområdet, der er til at betale
Husk nu at hvis du køber tun til sushi, skal den have været frosset.
Helt frisk tun indeholder nogle mikroskopiske parasitter som slås
ihjel ved bl.a. frysning. Man kan tydeligt se forskel på frisk og
optøet tun: den friske er lys rød (som kalvekød) mens den optøede er
meget mørkere (som velhængt oksekød).
Ebbe
| |
Christian B. Andrese~ (11-11-2003)
| Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ |
Dato : 11-11-03 11:09 |
|
"Ebbe Kristensen" <ebbe@ekologic.dk> wrote in message
news:7cb16200.0311110157.377d6371@posting.google.com...
> "Tom Frank" <tofran@hotmail.com> wrote in message
news:<3faf9e76$0$95078$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> > Hvor kan man købe gode shushi fisk i Københavnsområdet, der er til at
betale
>
> Husk nu at hvis du køber tun til sushi, skal den have været frosset.
> Helt frisk tun indeholder nogle mikroskopiske parasitter som slås
> ihjel ved bl.a. frysning. Man kan tydeligt se forskel på frisk og
> optøet tun: den friske er lys rød (som kalvekød) mens den optøede er
> meget mørkere (som velhængt oksekød).
Specielt japanerne vil gerne betale en masse for tun frosset langt ned. Der
findes kølecontainere (DeepFreeze) som kan køle ned til ca. -60 grader C for
at få så frisk fisk som muligt i land.
--
mvh/rg. Christian
Påkører du klovbærende vildt, afmærk stedet
og ring til en fra Schweisshunderegistret:
http://www.schweiss.dk/ eller Falck: 70 10 20 30
| |
Thïngmand (12-11-2003)
| Kommentar Fra : Thïngmand |
Dato : 12-11-03 09:15 |
|
> Husk nu at hvis du køber tun til sushi, skal den have været frosset.
> Helt frisk tun indeholder nogle mikroskopiske parasitter som slås
> ihjel ved bl.a. frysning.
Det gælder alle fisk, også laks...
--
Thïngmand
www.thingmand.dk
| |
Loke (11-11-2003)
| Kommentar Fra : Loke |
Dato : 11-11-03 21:35 |
|
On Mon, 10 Nov 2003 15:17:17 +0100, "Tom Frank" <tofran@hotmail.com>
wrote:
>Hvor kan man købe gode shushi fisk i Københavnsområdet, der er til at betale
>???
>
>/Tom Frank
>
iøvrigt kan frossen sværdfisk anbefales, det er et hit og
supermarkederne har det indimellem.
| |
Bo Warming (12-11-2003)
| Kommentar Fra : Bo Warming |
Dato : 12-11-03 07:05 |
|
"Loke" <[baijxz at mailme dot dk]ignore@this.com> wrote in message
news:fuh2rvs98qbdbrkmupamg5jces3d0bgpdp@4ax.com...
> On Mon, 10 Nov 2003 15:17:17 +0100, "Tom Frank" <tofran@hotmail.com>
> wrote:
>
> >Hvor kan man købe gode shushi fisk i Københavnsområdet, der er til at
betale
> >???
Laks (incl røget) dur
men billige sildefiletter fra Netto eller Fakta er også fremragende, især
med rigelig ingefær. Hvor købes wasabi?
Grødris laver min japanske kone fremragende sushi-ris af, med lidt eddike og
sukker og kort kogetid.
| |
|
|