|
| Kylling Fra : Padmé Amidala |
Dato : 07-11-03 22:49 |
|
Har en hel kylling, som skal bruges imorgen eller søndag..er der nogen der
har et godt forslag til hvordan den kan tilberedes? Tænker ikke på stegetid,
men lidt mere i form af godt tilbehør til den...
VH
Padmé
| |
Spangkuk (07-11-2003)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 07-11-03 23:21 |
|
> Har en hel kylling, som skal bruges imorgen eller søndag..er der nogen
der
> har et godt forslag til hvordan den kan tilberedes? Tænker ikke på
stegetid,
> men lidt mere i form af godt tilbehør til den...
Karry ?
Spang
| |
Nette (08-11-2003)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 08-11-03 01:40 |
|
"Padmé Amidala" skrev i en meddelelse
news:3fac1360$0$94879$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Har en hel kylling, som skal bruges imorgen eller søndag..er der nogen der
> har et godt forslag til hvordan den kan tilberedes? Tænker ikke på
stegetid,
> men lidt mere i form af godt tilbehør til den...
Hvad med at krydre den med timian, salt og olie, bruge stegeskyen i en gang
kokosmælk som koges op og smages til med salt og så ellers bastmatiris med
lidt rosiner vendt i + salat med sharonfruger, pinjekerner samt flutes.
Mums, bliver helt sulten*G*
Nette
| |
Padmé Amidala (08-11-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 08-11-03 19:24 |
|
Ved godt jeg ikke skrev det i min første post, men jeg ville gerne forsøge
at lave kylling uden brug af karry og kokosmælk, eftersom det er det jeg
plejer at akompagnere kyllingen med...... Er der ellers andre gode forslag?
VH
Padmé
| |
Jørgen Hess (08-11-2003)
| Kommentar Fra : Jørgen Hess |
Dato : 08-11-03 21:44 |
|
"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
news:3fad34a9$0$94882$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Ved godt jeg ikke skrev det i min første post, men jeg ville gerne
forsøge
> at lave kylling uden brug af karry og kokosmælk, eftersom det er det
jeg
> plejer at akompagnere kyllingen med...... Er der ellers andre gode
forslag?
>
> VH
> Padmé
>
>
Brug stadig Nettes opskrift, men undlad kokosmælken, evt. jævn den med
lidt maizena rørt ud i mælk. Hertil en gang kartoffelbåde og hvad der
ellers foreslås. Så forlader
man lisom Asien.
mvh
Jørgen
| |
3140 Bagdad Bob (09-11-2003)
| Kommentar Fra : 3140 Bagdad Bob |
Dato : 09-11-03 11:45 |
|
"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
news:3fac1360$0$94879$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Har en hel kylling, som skal bruges imorgen eller søndag..er der nogen der
> har et godt forslag til hvordan den kan tilberedes? Tænker ikke på
stegetid,
> men lidt mere i form af godt tilbehør til den...
>
> VH
> Padmé
>
Kylling koges i : ½ liter hønsebouillion (terninger ok), lidt sesamolie,
gurkemeje, salt, peber, et par stænger kanel og et par løg. Når der resterer
10 minutter af kogetiden tilsættes lidt honning og 200g svesker.
Ris og brød til....
| |
Rikke Mors (09-11-2003)
| Kommentar Fra : Rikke Mors |
Dato : 09-11-03 12:19 |
|
Padmé Amidala wrote:
> Har en hel kylling, som skal bruges imorgen eller søndag..er der nogen der
> har et godt forslag til hvordan den kan tilberedes? Tænker ikke på stegetid,
> men lidt mere i form af godt tilbehør til den...
>
> VH
> Padmé
>
>
>
Prøv også en anden gang at pensle den med en blanding af soya, honning
og lidt chili. Steges hel i ovnen og serveres med krydrede kartoffelbåde
og grillede grønsager: squash, auberginer, peberfrugter, gulerødder o.
lign. skåret i tynde skiver på langs og stegt på en grillpande.
En anden god mulighed er at udbene den (tager noget tid første gang, men
øvelse gør mester) og så fylde den enten med en fars med masser af
krydderurter eller en grov kartoffelmos med olivenolie, ristede svampe
og krydderurter.
Endelig kan man fylde dyret med et par halve citroner og masser af
rosmarin, samt salt og peber. Dertil serveres kartofler som først koges
og derefter steger med ved kyllingen den sidste halve time, så de
opsuger alt den dejlige stegesky.
Rikke Mors
| |
|
|