Hej Palle og Charlotte
Jeg fylder mignonen med pesto , soltørrede tomater i tynde strimler , tynde
skiver hvidløg ,frisk basilikum, parmasan ost eller bøffelmozzarellaost, et
par skiver røget tørret skinke eller bacon ,salt og peber.Lukker med
kødnåle.
Bruner den af og kommer 2-3 glas tør hvidvin ved,1 stor tomat finthakket,
et lille løg meget finthakket. Lader det hele simre ca 25-30 minutter .Tager
kødet op ,reducerer saucen til det halve og kommer 1/4 l fløde på ,simre i
ca 5 minutter og kommer så ca 100 gram gorgonzola på panden eller i gryden,
smag til med salt og peber , Kødet skæres i skiver og lægges i serveringsfad
og saucen hældes over og serveres med frisk pasta ,godt brød og et godt glas
rødvin
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet