|
| Oksekød i karry Fra : Mutti |
Dato : 19-09-03 13:53 |
|
hej, er der nogen der har en god opskrift på oksekød - ikke fars - i karry.
Hvad spiser man til? Ris? Eller kan man også spise kartoffelmos?
Kærlig hilsen
Mutti
| |
Poul (19-09-2003)
| Kommentar Fra : Poul |
Dato : 19-09-03 14:42 |
|
> hej, er der nogen der har en god opskrift på oksekød - ikke fars - i karry
Hej - Her er en. Jeg har ikke prøvet opskriften, og kan derfor ikke komme
med en kommentar til opskriften
KØDGRYDE MED KARRY OG ANANAS
Der anvendes: til ca. 4 portioner
500 gram oksekød (fx oksefilet, klump eller inderlår)
1 1/2 spsk. smør
10 små løg
1/2 spsk. karry
1 dl oksekødsbouillon
1 dl piskefløde
1/2 spsk. soya
salt og peber
1 spsk. hvedemel
1 dl vand
1 æble
1 lille dåse ananas i stykker, ca. 300 gram
Fremgangsmåde: tilberedningstid, ca. 1 time 15 minutter, heraf 1 time til
kogning
1: Skær kødet i terninger og pil løgene. Brun kødet i smør i en stegegryde.
Tilsæt løgene
og lad dem blive brune. Drys med karry og bland det godt.
2: Spæd med bouillon og fløde. Tilsæt soya og krydr med salt og peber. Lad
gryden simre
under låg i ca. 1 time, eller til kødet er mørt.
3: Rør melet ud i vandet og hæld jævningen i gryden. Lad det koge nogle
minutter. Skræl
æblet og skær det i terninger. Kom æble og ananas i gryden og smag til med
krydderier
Serveringsforslag: Løse ris, chutney, kokosmel eller ristede mandelflager.
Tip: Retten er fryseegnet.
"Mutti" <Mutti@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f6afc3b$0$83068$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
..
> Hvad spiser man til? Ris? Eller kan man også spise kartoffelmos?
>
> Kærlig hilsen
> Mutti
>
>
| |
Mutti (22-09-2003)
| Kommentar Fra : Mutti |
Dato : 22-09-03 10:17 |
|
hej poul
det lyder ikke helt tosset. tak for hjælpen
mutti
"Poul" <pollejuel@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f6b0799$0$54818$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > hej, er der nogen der har en god opskrift på oksekød - ikke fars - i
karry
>
> Hej - Her er en. Jeg har ikke prøvet opskriften, og kan derfor ikke komme
> med en kommentar til opskriften
>
> KØDGRYDE MED KARRY OG ANANAS
>
> Der anvendes: til ca. 4 portioner
>
> 500 gram oksekød (fx oksefilet, klump eller inderlår)
> 1 1/2 spsk. smør
> 10 små løg
> 1/2 spsk. karry
> 1 dl oksekødsbouillon
> 1 dl piskefløde
> 1/2 spsk. soya
> salt og peber
> 1 spsk. hvedemel
> 1 dl vand
> 1 æble
> 1 lille dåse ananas i stykker, ca. 300 gram
>
> Fremgangsmåde: tilberedningstid, ca. 1 time 15 minutter, heraf 1 time til
> kogning
>
> 1: Skær kødet i terninger og pil løgene. Brun kødet i smør i en
stegegryde.
> Tilsæt løgene
> og lad dem blive brune. Drys med karry og bland det godt.
>
> 2: Spæd med bouillon og fløde. Tilsæt soya og krydr med salt og peber. Lad
> gryden simre
> under låg i ca. 1 time, eller til kødet er mørt.
>
> 3: Rør melet ud i vandet og hæld jævningen i gryden. Lad det koge nogle
> minutter. Skræl
> æblet og skær det i terninger. Kom æble og ananas i gryden og smag til med
> krydderier
>
> Serveringsforslag: Løse ris, chutney, kokosmel eller ristede mandelflager.
>
> Tip: Retten er fryseegnet.
>
> "Mutti" <Mutti@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3f6afc3b$0$83068$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> .
> > Hvad spiser man til? Ris? Eller kan man også spise kartoffelmos?
> >
> > Kærlig hilsen
> > Mutti
> >
> >
>
>
| |
|
|