/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
gulerødder, persille og citron
Fra : rasmus


Dato : 17-09-03 11:06

Hejsa,

Jeg har en stor stak gulderødder og et stort bundt persille og en håndfuld
citroner ... alting skal nok bruges meget snart.

Forslag? Evt. suppleret med et lille ekstraindkøb ...

ras



 
 
Dorte R.M. Hansen (17-09-2003)
Kommentar
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 17-09-03 11:35

On Wed, 17 Sep 2003 12:06:13 +0200, "rasmus"
<rasmus.carlsenX@tdcadsl.dk (fjern X)> wrote:

Hej ras.

>Jeg har en stor stak gulderødder og et stort bundt persille og en håndfuld
>citroner ... alting skal nok bruges meget snart.
>
>Forslag? Evt. suppleret med et lille ekstraindkøb ...
>
Lyder som de ingredienser, jeg blandt andet skal bruge i aften.

Jeg pønser på at lave en grydestegt kylling med persille i (God Mad
Let At Lave: Grydestegt kulling).

Hertil følgende tilbehør, som jeg skal have afprøvet for første gang
(fik anbefalet i dk.lokalsamfund.bornholm) :

Prøv at røre den (Bornholmer Sennep) med creme fraiche og sukker,
citronsaft, salt og
peber og kom godt med gulerodstænger i som kun lige er kogt et
lille øjeblik, der skal stadigvæk være bid i.

Velbekomme
Dorte


--
http://www.bornholm.nu
Debat

rasmus (17-09-2003)
Kommentar
Fra : rasmus


Dato : 17-09-03 12:53


"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse

>at røre den (Bornholmer Sennep) med creme fraiche og sukker,
> citronsaft, salt og
> peber og kom godt med gulerodstænger i som kun lige er kogt et
> lille øjeblik, der skal stadigvæk være bid i.
>
> Velbekomme

- jo tak, jeg har vist kun helt almindelig stærk sennep (dijon). Men det kan
jeg jo røre ud i en klag ymer/creme fraiche sammen med salt og pebber og
citron og en masse persille og hælde det over let kogte gulerodsstænger ...
(til kyllingefilet - har ikke lige en hel kylling og kan nok heller ikke
spise den)

ras



Peter Westh (17-09-2003)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 17-09-03 14:48

Skær gulerødderne i stave, steg dem møre i olivenolie. Vend hakket persille,
hvidløg og citronskal i. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Du kan også lave råkostsalat med de samme ingredienser, evt suppleret med
bladselleri.

/p
"rasmus" <rasmus.carlsenX@tdcadsl.dk (fjern X)> wrote in message
news:3f683214$0$54854$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa,
>
> Jeg har en stor stak gulderødder og et stort bundt persille og en håndfuld
> citroner ... alting skal nok bruges meget snart.
>
> Forslag? Evt. suppleret med et lille ekstraindkøb ...
>
> ras
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste