|
| Fish n Chips Fra : Martin Andersen |
Dato : 09-09-03 00:43 |
|
Hvad skal man bruge til dejen, når fiskene skal frituresteges?
| |
Kasper Kristensen (09-09-2003)
| Kommentar Fra : Kasper Kristensen |
Dato : 09-09-03 09:09 |
|
"Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com> wrote in message
news:Ut87b.23466$mU6.48023@newsb.telia.net...
> Hvad skal man bruge til dejen, når fiskene skal frituresteges?
Howdy.
Det er noget med æg+hvedemel+majsmel+øl+salt+sukker+bagepulver+???? Prøv en
søgning på google efter "fish'n chips batter recipe ".
Og husk at friturestege små portioner af gangen, ellers bliver effekten bare
"fisk lagt i blød i varm olie".
Kasper
| |
Carsten Finn Rasmuss~ (09-09-2003)
| Kommentar Fra : Carsten Finn Rasmuss~ |
Dato : 09-09-03 09:15 |
|
Martin Andersen wrote:
> Hvad skal man bruge til dejen, når fiskene skal frituresteges?
Orlydej
Orlydej:
125 g mel
1/4 æg
1 dl øl
1/2 dl lunkent vand
1/4 dl olie
salt og sukker
1 pisket æggehvide
Mel, æg, øl, vand, olie, samt salt og sukker piskes sammen til en
glat dej. Hviler 1 time, hvorefter den stiftpiskede æggehvide
vendes i. Dejen skal straks anvendes når de piskede hvider er
blevet tilsat.
--
Carsten (3600)
HELD er noget der indtræffer når grundige forberedelser
mødes med en gunstig lejlighed....
| |
rie (09-09-2003)
| Kommentar Fra : rie |
Dato : 09-09-03 21:26 |
|
"Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com> wrote in
news:Ut87b.23466$mU6.48023@newsb.telia.net:
> Hvad skal man bruge til dejen, når fiskene skal frituresteges?
>
I stedet for at finde frituregryden frem, så er en wok genial til at
dybstege fisken i - ca. 3 cm olie. Kan sagtens klare 4 personer - hold evt.
varm i ovnen.
Hilsen rie
| |
|
|