"Henrik Hansen" <hansehen@FJERNNDETTEmail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3f59c6b2$0$32474$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Sad lige og spekulerede på hvad jeg skulle lave af mad i aften, jeg er
helt
> blank.
> Er de rnogle der kan give en genial idé.
> Henrik
Hej Henrik :)
Her et mit forslag:
Det skal du bruge:
cocktailpølser (helst med skind)
æg
mælk
purløg
løg
salt & peber
rugbrød eller andet brød - hvis du ikke har en rest kartofler fra igår.
Evt. tomater
Snit cocktailpølserne i et kryds i begge ender. Rist dem på etegepanden med
lidt fedtstof. Rist ligeledes løgene på panden (hvis du har en rest
kartofler smider du dem bare på sammen med løgene)
Pisk æg med lidt mælk (bare en god sjat) og salt og peber.
Når pølserne og løgene er brune og fine, smider du æggemassen på panden og
roder lidt rundt af og til. Ikke for meget varme på...det skal jo ikke
svedes. Efter ca. 5-10 minutter er maden færdig. (hvis du har tomater kan du
enten spise dem til eller smidedem med på panden sammen med æggemassen)
Drys purløg på og ta' gerne smør på brødet....
Hertil et stort koldt glas mælk - eller hvad du nu har lyst til a drikke :)
Dessert: Gå en tur i byen og køb dig en dejlig soft-ice, sæsonen er ved at
slutte, så ....
Hvis du ikke gider dét, så håber jeg du har en dåse ferskner. Den åbner du
bare og æder løs...skulle du have en smule flødeskum, så er det helt perfekt
:))
God appetit
--
Hilsen Miver og Mulle's mor
http://hei.homepage.dk