Ms. Krabappel wrote:
> > Cannellino bønner er større end almindelige hvide bønner og har
> > en mere ru konsistens og er alm. i Italien.
> Sure?
Om de er sure? Spøg til side
> Jeg er sikker på at cannellini er små, aflangede bønner på ca. 1,5 cm.
> (jeg ved ikke hvad du mener med alm. hvide bønner!
Ja de kunne
> sammenlignes en Omega-3 pille...
> Tænker du måske på "bianchi di spagna" - de er lidt større end "alm. bønne",
> men de er også flade. Cannellini har en karakteristisk smag (utrolig) og er
> lidt "melede" når de er kogte.
Jeg tænker ikke på noget som helst, jeg slog op i Lademanns
madvareleksikon.
Men nu har jeg slået op i Munksgaard Italiensk-Dansk ordbog
og her står der følgende:
Cannellino, lille hvid bønne.
Navnet "Cannellini" kan jeg ikke finde i nogen af bøgerne?
Så jeg vil ikke blande mig mere i den diskussion, blot håbe
at Linda og resten ef den måbende masse kan få en forklaring.
Med venlig hilsen
--
Mike
http://home2.inet.tele.dk/kautaq