Den her er så absolut min favorit...
Rabarbertærte
Kompot:
400 g. Rabarber
50 g. sukker
Dej:
150 g. smør
2 æggeblommer
125 g. sukker
250 g. mel
1 tsk. bagepulvfer
Fyld:
2 æggehvider
100 g. knuste makroner
Tilberedning:
Rabarberne skæres i 2 cm stykker og koges møre med sukker og ganske lidt
vand. Køler af.
Dejen æltes sammen og lægges koldt i en time. Hviderne piskes stive og
makronerne vendes i. 2/3 del af dejen rulles ud og lægges i en tærteform el.
springform. Æggehvidemassen fordeles over. Kompotten fordeles over. Resten
af dejen rulles ud og lægges i et fletværk over. Bagetid 25-30 min ved 200
gr midt i ovnen.
Kan evt. serveres med vanille is.
Stinne
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (
http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.512 / Virus Database: 309 - Release Date: 20-08-03