"Laura" <laura.nielsen@post.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:bhsqh1$2k2l$1@news.cybercity.dk...
> Eftersom der findes forskellige varianter fx i støbejern, stål eller med
> anden slags belægning ville jeg høre om i har nogen erfaring med nogle af
> disse.
Nørderne sværger til tyndt smedet jern/stål fordi man hurtigere kan ændre
temperaturen.
Jeg har el-kogeplade, så det hensyn er obsolet. Min wok er støbejern, og når
den er varm nok, taber den ikke varmen sådan lige, så deeeet.......funger
fint når man ved at det er sådan.
Så mit eneste råd er : Køb en stooor en med sider der skråner fladt ud til
siderne så man kan skubbe op på disse (og det bliver liggende)
--
Mvh, Ole.
Gør det lettere for alle : Slet det du ikke kommenterer og skriv under det
du kommenterer.
http://www.usenet.dk/netikette/citatteknik.html