"Helle" <krammemusen@hotmail.com> wrote in
news:3f321ff3$0$76133$edfadb0f@dread11.news.tele.dk:
>> Nu har jeg kigget i både Frøken Jensens og God Mad og der er ingen af
>> dem der har opskriften på god gammeldaws millionbøf!
>>
>> Er der nogen der kan hjælpe her?
> Skær løg i stykker og svits/brun det. Derefter steger du oksekødet
> sammen med løgene. Jo længere tid ved svag varme jo bedre. Det har
> nemlig rigtig godt af at stå og simre i et stykke tid ligeså stille og
> rolig.
Netop. Svits gerne lidt paprika med - ikke for meget, bare et par
skefulde. Paprika og hakket oksekød har et godt forhold til hinanden IMO.
NB! Retten tager ikke decideret smag af paprika ved ovenstående, det
hæver bare kødets smag.
> Du hælder så lidt vand i så det dækker kødet og krydrer med
> salt og peber. Og så lidt tomatpure eller ketchub. Jævn med noget
> meljævning og smag til. Kom kulør i. Vupti - du har god millionbøf.
--
Kasper Damkjær
http://damkjaer.net/