Fjæsinger - dem klarer jeg med pølsetangen.
Det passer lige, hvis man kan tage dem med sidepiggene ud gennem hullerne i
pølsetangen - en meget skarp kniv, og et snit hele vejen igennem, så passer
det med at hoved og pigge kan smides væk, og resten er klar til panden.
Hvis det er en pæn størrelse, er røget fjæsing en særdeles god spise.
Med sikker hilsen Jaks
"Torben Abilgaard" <toa@fjernezbt.dk> skrev i en meddelelse
news:3f369af6$0$9507$4d4eb98e@news.dk.uu.net...
> "ole" <Ole@fisketips.dk> skrev i en meddelelse
> news:3f350114$0$24686$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> >
> > "Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> wrote in message
> > news:3f3429a6$0$24730$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > > Under en nattur i Sundet spottede vi fjæsing i hundredvis.
> > >
> > > Findes der en skridsikker metode til rensning og indtagelse af
bæsterne?
> > > Evt. et link.
> > >
> > Du kan finde information i disse links:
> >
http://www.fisketips.dk/Default.asp?Obj=spsm&funk=vis&spId=3232
> >
http://www.fisketips.dk/Default.asp?Obj=spsm&funk=vis&spId=3992
> >
http://www.fisketips.dk/Default.asp?Obj=spsm&funk=vis&spId=4315
> >
> Super, men jer er stadig på jagt efter tegninger eller staveplader, så
> letforståelige at selv et barn vil kunne bruge dem. Jeg er lidt en
piveskid
> på det område.
>
> --
> vh ¸.·´¯)
> ><> ´ Torben Abildgaard
>
>
>
>