hej jeg hedder mumme og jeg håber du kan bruge mit råd.
Jeg ville skære den ud til culetter og stege dem på med mel, salt og
peber. Husk de skal gemmensteges, så giv dem et kvater eller mere hvis
det er nødvendigt. Tryk på kødet med din finger og se om købet hæver sig
hurtigt efter dit tryk. Er dette tilfældet er det færdigt.
Derefter ind i ovnen sammen med nogle skiver tomat, gulerod og frisk
persille. Lad det stå i 20 min. på 200 C.
lav dertil kartoffler med bearnesesauce, opskrifter på saucen er lang og
ikke helt nem, så hvis det ikke er den helt store middag, brug bare
pulver sauce.
Salat: lav alm. salat med tomat og agurk. hvis du mener det er for
kedeligt tilsæt majs.
Dressing: tag cremefrece, hvidløg, tomat ketchup, salt og peber. pas på
at du ikke bruger for meget hvidløg, et fed er rigeligt. Kan du ikke
lide hvidløg så brug persille. Husk at smage til.
for at gøre det mere sommer aktigt køb nogle flu`ts og lun den i ovnen.
Sæt nogle blomset på bordet og nogle lys for at få den rette stemning.
så er der serveret.
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"