"Kasper Katzmann" skrev d. 24-07-03 12:31 dette indlæg :
> Jeg har købt en Gourmani røgeovn i Silvan og glæder mig utroligt meget
til
> at komme igeng med den. Jeg har dog aldrig prøvet at ryge fisk (eller
noget
> som helst andet) før, så jeg kunne godt bruge noget vejlednin i
hvordan jeg
> kommer igang.
>
> Er der nogen her der har links til en eller flere sider der beskriver
> hvordan man gør fra bunden? Eller blot kan fortælle her hvad jeg skal
gøre.
>
> Skal jeg smide røgesmulden direkte på kullene?
>
> Ovnen kan ses her:
>
http://www.gourmani.com/cgi-bin/products/products.asp?id=83&lng=dk
>
> --
>
> Mvh
> Kasper Katzmann
> Katzmann Consulting
>
http://www.katzmann.dk
>
> Hej Kasper
Den røgeovn, som du har købt i Silvan, kender jeg ikke, så den vil jeg
ikke kommentere. Men gå ind på min hjemmeside:
http://hjem.get2net.dk/walter så finder du alt, hvad du behøver at vide
om røgning, saltning, tørring, tider, savsmuld og temperatur. Det jeg
ikke selv skriver, finder du i de to bøger, som jeg henviser til.
Klø bare på, røget fisk er godt.
Knæk og bræk
Jørgen Walter
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"