Hey...
man kan også selv lave en Marinade... jeg syntes det bliver lækkert på denne
måde :
BrunFarin (ca. 2 sp.skefulde)
Sennep (ca 1 te.skefuld)
Noget Tomat ketchup / purre / hakkede tomater (efter smag, men pas på med
kun purre)
Evt. et eller 2 fed presset hvisløg
noget olie (plejer bare at give det 3-4 sp.skefulde, mna kan give det meget
mere, men syntes marinaden skiller så)
Oregano / timian / bassilikum (plejer at bruge meget af det)
noget barbecue krydderi (fra tigeren)
salt og lidt peber
og hvad ellers man kunne tænke sig
Det giver kødet en dejlig sød smag, men alligevel med et præg af de
krydderier man putter i, man kan jo bare putte lidt chilli i hvis man vil
have det noget stærkere, men det står stadig godt til den søde smag....
--
Mvh Kasper
Tjek Elektronik Chatten på ->
http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
"hedegaard" <hedegaard@FJERNMIGchristiansen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f16698b$0$32529$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej gr.
> Jeg har nogle ferske ribben (gris) - dem vil jeg gerne smide på grillen
til
> aften. Hvordan laves de mest lækkert - skal de koges eller lign på
forhånd?
>
> sommerhilsner Tina
>
>