Hej Lars,
Det kommer også an på hvordan du har opbevaret den. Hvis den har ligget
stille et mørkt, køligt sted, skulle den være drikbar. Har den til gengæld
ligget i dit køkken og fået varme, er blevet flyttet for meget rundt - læs
ikke passet på - skal du ikke regne med at det er den store delikatesse.
Når du beslutter dig at åbne vinen så lad den stå et par timer oprejst før
du åbner den. Når du så har åbnet den skænkes der forsigtig af flasken, så
bundfaldet bliver tilbage i flasken.
Husk at bundfald ikke er lig med ringe, tværtimod. Det samme gælder for
vinsten (sidder gerne i proppen), det er mineraler som vinen udskiller, det
forekommer som regel på bedre vine.
Del din vin med et par gode venner, så I alle kan dele oplevelsen og
diskuterer den, vinen går nemlig hurtigt over når den er blevet åbnet.
God fornøjelse
Tina
"Lars" <velsheda@RemoveThisoncable.dk> wrote in message
news:3f12f06a$0$83040$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Ja.
> Jeg har også en meget gammel rødvin.
> Flouch Fils Aìné-Bordeaux
> 1970
> Chateau Lanessan
> Cru Bourgeois Superior Cussac
> Appelation Haut-Médoc Contrôlée
> Importé en Barrique par
> Carl Jacobsens Vinhandel A/S., København
>
> Den lider desværre også af bundfald og er grumset og meget mørk selv når
jeg
> kigger op mod solen gennem flasken.
>
> Er den drikkelig?
>
> Hilsen
> Lars
>
>