Hans Chr. Vang wrote:
> Hejsa
Hej HCV.
> I midlertid har jeg smagt noget pizza i byen, der lignede new yorker
> pizza (de kæmpe slices, man næsten skal folde for at ku få i munden -
> dækket med ost og tomat-sovs) der smagte uhm...
>
> Jeg ville gerne kunne lave en kopi hjemme, men kan ikke identifere
> osten.. Den smagte ikke som den kedelige (smagløse?) mozzarella som
> jeg bruger normalt... Der var lidt mere over den..
>
> Er der nogen der evt. kender til forskellige oste der bruges til
> pizza?..
Vær opmærksom på, at den ost du køber i supermarkederne som
'Pizzatoppingost', som oftest er en blanding af alle de smuler, som mejeriet
ikke kunne få solgt som faste, gule oste. Dvs. at det kan være en blanding
af hvad som helst.
Til amerikanske Deep-Panpizzaer bruges ofte en blanding af ost, hvor
cheddar, som du også kender fra nachos, indgår. Måske er det netop den
flavor, om du ikke kan identificere?
> Det var IKKE parmesan ost... den kan jeg ikke lide nemlig..
Din skarnsknægt. Kan du *så* lære det: parmesan gør livet skønnere.
-V-