/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bagning af brød
Fra : Niels Henriksen


Dato : 07-07-03 10:43

Hejsa

Jeg har en god opskrift til et brød, men jeg vil gerne lave et størrer brød.
Skal jeg så bare doble op med det hele eller skal gærmængenden bibeholdes?
Der skal 50 g gær i til 500 g. mel... og jeg har set andre opskrifter hvor
der skal mindre gær i til samme mængde mel.

--
Niels Henriksen
www.bigtiger.dk - det vildeste webhotel



 
 
Peter Westh (08-07-2003)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 08-07-03 08:26

"Niels Henriksen" <niels@biggsfjern.dk> wrote in message news:<TfbOa.30$BB.16@news.get2net.dk>...
> Hejsa
>
> Jeg har en god opskrift til et brød, men jeg vil gerne lave et størrer brød.
> Skal jeg så bare doble op med det hele eller skal gærmængenden bibeholdes?
> Der skal 50 g gær i til 500 g. mel... og jeg har set andre opskrifter hvor
> der skal mindre gær i til samme mængde mel.

Jeg ville reducere gærmængden noget, og gange gærmængden med f.eks.
1,5 hvis jeg gangede melmængden med 2 osv.

MVH

Peter

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177506
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408561
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste