Hej i gruppen
Jeg har hørt et foredrag af Anne Stårup , der havde den mening ,at mange
sygdomme skyldes et for lavt enxym-nivo ,og som videre forklarede at næsten
al den mad vi spiser jo enten er kogt eller stægt ,og derfor ingen enzymer
gir os ,da enzymer går til ved 60-70 grader .Mange af de signalstoffer
hjernen udsender kræver en umiddelmar tilstedeværelse af de rette enzymer
for at udføre den tilsigtede handling ,nøjagtig som ved lykkepiller hvor
producenterne forklarer ,at det virksomme "stof" i lykkepillerne ikke gør
virkningen i sig selv ,men blot er en slags katalysator der sørger for, at
de af hjernen producerede signalstoffer ,ikke går tabt !Min mistanke om at
vores lave enzymnivo er skyld i mange af vores små og senere hen større
skavanker , er kun blevet bekræftet efter at ha læst læge Knut Flytlie´s bog
vitaminrevolutionen !Vi skal simpelt hen til at spise noget mere levende mad
, eller finde os et kosttilskud der har et højt indhold af enzymer , jeg
kender det bedste naturprodukt der fyldt med disse enzymer + en masse andre
spændende indholdsstoffer som tilligemed er basisk og smager godt, men da
man ikke må reklamere for sine produkter her må du sende mig en mail så
sender jeg flere oplysninger De kærligste hilsener Alex
|