|
| Ristaffel Fra : Martin Andersen |
Dato : 18-06-03 18:43 |
|
Når I laver ristaffel, hvad plejer I at få dertil?
Mvh
Martin
| |
stormfeldt (18-06-2003)
| Kommentar Fra : stormfeldt |
Dato : 18-06-03 18:50 |
|
Kokos, peanuts, banan i skiver, annanas, rosiner, øh.... så kan jeg ikke
lige huske mere.
Men lidt hjælp er det måske.
Stormfeldt
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
Dorte R.M. Hansen (18-06-2003)
| Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen |
Dato : 18-06-03 20:12 |
|
On Wed, 18 Jun 2003 17:42:52 GMT, "Martin Andersen"
<15andersenREMOVETHIS@telia.com> wrote:
>Når I laver ristaffel, hvad plejer I at få dertil?
>
>Mvh
>
Banan i skiver, rosiner og bønnespirer.
Hjerteligst
Dorte
--
http://www.bornholm.nu
Debat
| |
Mette Nylander Sørup (18-06-2003)
| Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup |
Dato : 18-06-03 21:09 |
|
> Når I laver ristaffel, hvad plejer I at få dertil?
>
Hej Martin
Her i huset er det lidt forskelligt, hvad der serveres til ristaffel, men
her er lidt forslag; kokos, rosiner, mandariner, ananas, peanuts og agurk og
peberfrugt i små tern.
Mvh.
Mette
| |
Nielsen (18-06-2003)
| Kommentar Fra : Nielsen |
Dato : 18-06-03 21:53 |
|
"Mette Nylander Sørup" <bio_freak1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3ef0c6ce$0$76133$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Når I laver ristaffel, hvad plejer I at få dertil?
> >
> Hej Martin
>
> Her i huset er det lidt forskelligt, hvad der serveres til ristaffel, men
> her er lidt forslag; kokos, rosiner, mandariner, ananas, peanuts og agurk
og
> peberfrugt i små tern.
>
> Mvh.
> Mette
+ hakkede hårdkogte æg, hakkede rødbeder og mango chutney
Nielsen
| |
Gazi (18-06-2003)
| Kommentar Fra : Gazi |
Dato : 18-06-03 22:34 |
|
"Martin Andersen" skrev d. 18-06-03 18:43 dette indlæg :
> Når I laver ristaffel, hvad plejer I at få dertil?
>
> Mvh
>
> Martin
>
>
Hej
Du kan også bruge kiwi i stk. ristet kokos, syltede hvidløg,syltede
chili.
Hilsen Gazi
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
[DK]Stegtflæsk (19-06-2003)
| Kommentar Fra : [DK]Stegtflæsk |
Dato : 19-06-03 08:21 |
|
Dengang min mor lavede det, så fik vi rosiner, bananer, kokos, peanuts,
pinjekerner og så bare krydderier til.
Men lige et spørgsmål:
Hvordan plejer du at lave kødet / sovsen / hvad man nu kalder det?
Mikey
| |
Martin Andersen (19-06-2003)
| Kommentar Fra : Martin Andersen |
Dato : 19-06-03 16:49 |
|
> Men lige et spørgsmål:
>
> Hvordan plejer du at lave kødet / sovsen / hvad man nu kalder det?
Var bare nysgerris efter at vide hvad I fik af tilbehør til ristaffel.
Nu var det sådan at Santa Maria laver nogle sådan nogle poser som man bare
tilsætter når kyllingekødet er brunet + kokosmælk
Jeg fik selv, banan, rosin, kokos, ananas og agurk
| |
KGB (19-06-2003)
| Kommentar Fra : KGB |
Dato : 19-06-03 20:33 |
|
Hejsa
Husk Tiger Beer
Gustav
"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> skrev i en meddelelse
news:vXkIa.12508$mU6.14844@newsb.telia.net...
> > Men lige et spørgsmål:
> >
> > Hvordan plejer du at lave kødet / sovsen / hvad man nu kalder det?
>
> Var bare nysgerris efter at vide hvad I fik af tilbehør til ristaffel.
> Nu var det sådan at Santa Maria laver nogle sådan nogle poser som man bare
> tilsætter når kyllingekødet er brunet + kokosmælk
>
> Jeg fik selv, banan, rosin, kokos, ananas og agurk
>
>
| |
KGB (19-06-2003)
| Kommentar Fra : KGB |
Dato : 19-06-03 20:33 |
|
Hejsa
Husk Tiger Beer
Gustav
"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> skrev i en meddelelse
news:vXkIa.12508$mU6.14844@newsb.telia.net...
> > Men lige et spørgsmål:
> >
> > Hvordan plejer du at lave kødet / sovsen / hvad man nu kalder det?
>
> Var bare nysgerris efter at vide hvad I fik af tilbehør til ristaffel.
> Nu var det sådan at Santa Maria laver nogle sådan nogle poser som man bare
> tilsætter når kyllingekødet er brunet + kokosmælk
>
> Jeg fik selv, banan, rosin, kokos, ananas og agurk
>
>
| |
|
|