|
| Cocktailpølser i svøb stegt i ovn? Fra : Lisa Terpe Woods |
Dato : 18-06-03 08:14 |
|
Hej NG!
Jeg skal stege mange cocktailpølser i baconsvøb til en skovtur. Jeg ved, at
nogle steger dem i ovn, og det ville da være dejligt nemt. Men hvor lang tid
skal de have og hvor varmt??
Håber nogle af jer ved, hvordan man gør.....
Mange hilsner
Lisa
| |
Thomas (19-06-2003)
| Kommentar Fra : Thomas |
Dato : 19-06-03 08:17 |
|
>
> Jeg skal stege mange cocktailpølser i baconsvøb til en skovtur. Jeg ved, at
> nogle steger dem i ovn, og det ville da være dejligt nemt. Men hvor lang tid
> skal de have og hvor varmt??
>
> Håber nogle af jer ved, hvordan man gør.....
Hvis du absolut vil lave sådan noget underlødig kost, så kan jeg
selvfølgelig ikke forhindre dig i det, men det lyder godt nok
ulækkert.
Kunne du ikke tage lidt friske grønne asparges og omvikle med bacon i
stedet for?
En sådan snack ville jeg sætte i ovnen på 200 grader i 12-15 minutter.
VH
Thomas
| |
Lisa Terpe Woods (19-06-2003)
| Kommentar Fra : Lisa Terpe Woods |
Dato : 19-06-03 11:13 |
|
> Hvis du absolut vil lave sådan noget underlødig kost, så kan jeg
> selvfølgelig ikke forhindre dig i det, men det lyder godt nok
> ulækkert.
Må jeg blive fri for dine fordømmelser....! Du aner da ikke, hvad der er
meningen med de pølser. Faktisk skal de på spyd, når de er stegt sammen med
tomater, agurker, gulerødder mv. Ikke at det er besværet værd at bekrive det
for dig.
> Kunne du ikke tage lidt friske grønne asparges og omvikle med bacon i
> stedet for?
Jo, det er jeg sikker på at børnene vil være helt vilde med....!
| |
Thomas (19-06-2003)
| Kommentar Fra : Thomas |
Dato : 19-06-03 19:02 |
|
"Lisa Terpe Woods" <terpe@fdfmosede.dk> wrote in message news:<3ef18d1b$0$83044$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk>...
> > Hvis du absolut vil lave sådan noget underlødig kost, så kan jeg
> > selvfølgelig ikke forhindre dig i det, men det lyder godt nok
> > ulækkert.
> Må jeg blive fri for dine fordømmelser....! Du aner da ikke, hvad der er
> meningen med de pølser. Faktisk skal de på spyd, når de er stegt sammen med
> tomater, agurker, gulerødder mv. Ikke at det er besværet værd at bekrive det
> for dig.
Sikken et temperament du har. Dit køkkenkendskab kan til gengæld ikke
være stort, når du har behov for at spørge, hvor længe dine pølser i
svøb skal i ovnen.
VH
Thomas
| |
Lisa Terpe Woods (20-06-2003)
| Kommentar Fra : Lisa Terpe Woods |
Dato : 20-06-03 06:36 |
|
"Thomas" <th63@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:a6b0eee6.0306191001.59cebc4b@posting.google.com...
> "Lisa Terpe Woods" <terpe@fdfmosede.dk> wrote in message
news:<3ef18d1b$0$83044$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk>...
> > > Hvis du absolut vil lave sådan noget underlødig kost, så kan jeg
> > > selvfølgelig ikke forhindre dig i det, men det lyder godt nok
> > > ulækkert.
> > Må jeg blive fri for dine fordømmelser....! Du aner da ikke, hvad der er
> > meningen med de pølser. Faktisk skal de på spyd, når de er stegt sammen
med
> > tomater, agurker, gulerødder mv. Ikke at det er besværet værd at bekrive
det
> > for dig.
>
>
> Sikken et temperament du har. Dit køkkenkendskab kan til gengæld ikke
> være stort, når du har behov for at spørge, hvor længe dine pølser i
> svøb skal i ovnen.
Du ku' da ikke gi' et svar.....!
| |
Thomas (20-06-2003)
| Kommentar Fra : Thomas |
Dato : 20-06-03 19:11 |
|
> Du ku' da ikke gi' et svar.....!
Kan du slet ikke læse heller?
"200 grader i 12-15 minutter"
VH
Thomas
| |
Lisa Terpe Woods (21-06-2003)
| Kommentar Fra : Lisa Terpe Woods |
Dato : 21-06-03 18:38 |
|
"Thomas" <th63@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:a6b0eee6.0306201010.792764ed@posting.google.com...
> > Du ku' da ikke gi' et svar.....!
>
> Kan du slet ikke læse heller?
>
> "200 grader i 12-15 minutter"
Jeg stopper her.... men 12-15 minutter kunne altså langt fra gøre det for
pølser i svøb!
Kan du have en fortsat god weekend!
Lisa
| |
Thomas (26-06-2003)
| Kommentar Fra : Thomas |
Dato : 26-06-03 12:58 |
|
> Jeg stopper her.... men 12-15 minutter kunne altså langt fra gøre det for
> pølser i svøb!
>
De skulle vel bare steges? De skulle vel ikke kremeres?
VH
Thomas
| |
|
|