On Sat, 14 Jun 2003 10:53:10 +0200, "Hans Chr. Vang"
<hcvang@coolcomics.dk> wrote:
>Kartoflerne kan du rense under vandhanen, skære over på begge led, og smide
>i et ovnfast fad, og lave dem ovnbage i olivenolie og rosmarin. De bliver
>dejlig sprøde udenpå, og lækkert bløde indeni.
>
Er det bare mig, der er en klovn, eller har nye kartofler det med at
brænde fast?
Jeg smører et ovnfast fad med olivenolie, smider kartoffelbåde heri,
krydrer med salt og peber, pensler med olivenolie tilsat paprika og så
ellers ca. 40 min. v./200 grader/varmluft.
Kartoflerne vender jeg ind imellem. Gamle kartofler bliver super - nye
kartofler brænder konstant fast. Begge dele smager godt på hver sin
måde, men...
Hjerteligst
Dorte
--
http://www.bornholm.nu
Debat