Lige en sidebemærking- som barn spiste vi tit og ofte hestekød især hakket,
det kaldes også fattigmands hakkebøf, det smager sødt men ellers er det ikke
anderledes end almindeligt hakkekød. Vil man fjerne den søde smag blander
man det halvt med hakket øksekød. Det skal endvidere bemærkes at det er
sundere end oksekød, da der næsten ingen fedt er i.
per
ps i dag spiser jeg overhovedet ikke kød.
"Jynis" <jynisFJERN@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3ee2dc5c$0$5158$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Christian Madsen" <chr_madsen@yahoo.co.uk> skrev i en meddelelse
> news:3ee1d32e$0$24640$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > Mine bedsteforældre der boede på landet og elskede heste samtidig med at
> de
> > brugte dem til arbejde spiste også hestekød. Det er desværre en
kogekunst
> > der er gået i glemmebogen. Nu da de alle er døde, vil jeg høre her om
der
> er
> > nogen der kender til hvordan landfolket før i tiden tilberedte hestekød.
> >
> > Jeg kan kun stolt sige at min morfar var en af de sidste i Danmark, der
> kun
> > brugte heste i sit landbrug indtil han døde i 1981. Selvbinderen er i
> > Ringsted museum.
> >
> > Hvis jeg har spurgt det forkerte forum, så fortæl mig venligst.
> >
> > /CMA
>
> Jeg tilbereder hestekød på samme måde som oksekød. Det smager lidt sødligt
> ellers er det ikke den store forskel.
> Hvis vi vil de lange dyrplagende trandsporter til livs , skal vi Danskere
> efterspørge hestekød meget mere.
> Mvh.
> --
> Jytte Petersen.
>
http://hegnoggrovvare.dk
>
>
>
>