/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rygning af fisk
Fra : Jens Nielsen


Dato : 01-06-03 16:43

jeg har nogle spørgsmål vedr. rygning

hvordan ryger jeg kød og fisk?

hvordan gør jeg?

er der nogle gode opskrifter?

hvad træ bruger jeg?

håber der er nogle der kan hjælpe mig.

mvh
jens



 
 
Iggy (02-06-2003)
Kommentar
Fra : Iggy


Dato : 02-06-03 10:19

Du kan købe en lille røgoven i en fiskeudstyrsforretning. Her kan man også
købe træspåner til røgningen. Reglen er at fedt kød/fisk skal koldrøges og
omvendt.




"Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> wrote in message
news:3eda1f17$0$32480$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> jeg har nogle spørgsmål vedr. rygning
>
> hvordan ryger jeg kød og fisk?
>
> hvordan gør jeg?
>
> er der nogle gode opskrifter?
>
> hvad træ bruger jeg?
>
> håber der er nogle der kan hjælpe mig.
>
> mvh
> jens
>
>



Jan Bøgh (02-06-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 02-06-03 17:10

"Iggy" <sbjoern@NOSPAMglocalbeer.dk> wrote in message
news:sEECa.23810$YZ6.1207200@news010.worldonline.dk...
> Du kan købe en lille røgoven i en fiskeudstyrsforretning. Her kan man også
> købe træspåner til røgningen. Reglen er at fedt kød/fisk skal koldrøges og
> omvendt.

Man plejer da at varmryge både sild og makrel - og de er da fede.

BTW: Man kan faktisk udmærket bruge en kuglegrill til rygning - blot med den
ubehagelige bieffekt at den stinker laaaang tid efter. Da jeg forsøgte at
ryge makrel (gik udmærket) i min Weber lugtede den af Laguvullin flere uger
efter


vh
Jan



Kent Sune Mikkelsen (02-06-2003)
Kommentar
Fra : Kent Sune Mikkelsen


Dato : 02-06-03 21:12

> hvad træ bruger jeg?
>
> håber der er nogle der kan hjælpe mig.
>
> mvh
> jens
>
> Du skal bruge løvtræ aldrig nåltræ
K.M.



Dullermaren (03-06-2003)
Kommentar
Fra : Dullermaren


Dato : 03-06-03 10:46

"Jens Nielsen" skrev d. 01-06-03 16:43 dette indlæg :
> jeg har nogle spørgsmål vedr. rygning
>
> hvordan ryger jeg kød og fisk?
>
> hvordan gør jeg?
>
> er der nogle gode opskrifter?
>
> hvad træ bruger jeg?
>
> håber der er nogle der kan hjælpe mig.
>
> mvh
> jens
>
> Du skal bruge bøge smuld , og husk tilsæt det lidt vand, da det skal
ryge,- ikke brænde
du kan evt tilsætte enebær kviste eller lign for at give en anden smag.

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Dullermaren (03-06-2003)
Kommentar
Fra : Dullermaren


Dato : 03-06-03 10:51

"Jens Nielsen" skrev d. 01-06-03 16:43 dette indlæg :
> jeg har nogle spørgsmål vedr. rygning
>
> hvordan ryger jeg kød og fisk?
>
> hvordan gør jeg?
>
> er der nogle gode opskrifter?
>
> hvad træ bruger jeg?
>
> håber der er nogle der kan hjælpe mig.
>
> mvh
> jens
>
> Du skal bruge bøge smuld , og husk tilsæt det lidt vand, da det skal
ryge,- ikke brænde
du kan evt tilsætte enebær kviste eller lign for at give en anden smag.
har lært det af en slagter jeg arbejdede hos.
der findes desuden specielle krydderier til at give smag f.eks til
Ålerøget skinke (Bøgesmuldet er det samme.-krydderiet gør forskellen.)
Held og lykke

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177506
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408562
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste