Hej David,
Husk at smilende æg potentielt kan indeholde Salmonella.
God påske og med venlig hilsen, Anne-Mette
"David Schjelde" skrev d. 03-04-01 14:08 dette indlæg :
> Hej Tina
>
> Tak for den.
>
> Jeg glæder mig allerede.
>
> Mvh
> David
>
> "Tina" <nuggi25@eon.dk> wrote in message
> news:99sr78$2851$1@tnews.inet.tele.dk...
> >
> > David Schjelde <dauis@yahoo.com> skrev i en
> > news:99sion$192$1@news.inet.tele.dk...
> > > Hejsa
> > >
> > > Nu da påsken nærmer sig, ville jeg høre om der var nogle der kunne
> hjælpe
> > > mig med en opskrift på "skidne" æg.
> >
> > Skidne æg
> >
> > Ingredienser:
> >
> > Beregn 2-3 æg per person
> > 40-50 g smør
> > mel
> > mælk
> > stærk sennep eller fiskesennep
> > bacon i små tern
> > purløg
> >
> > Fremgangsmåde
> >
> > Æggene koges smilende - altså knapt hårdkogte, deles i halve på langs og
> > lægges på tallerknerne. Imens har du lavet en almindelig hvid opbagt sovs:
> > Smelt smørret. Tilsæt 3-4 spsk. mel og lad det lige bage igennem under
> > piskning inden til tilsætter mælk til passende konsistens. Smag til med
> salt
> > og peber. Når sovsen har småkogt et par minutter smager du den til med
> > sennep, hvorefter den helst ikke må koge for meget, da sennep bliver
> bitter
> > ved kogning. Denne sovs hælder du over æggene. Drys med ristede bacontern
> og
> > masser af klippet purløg.
> >
> > Servering
> >
> > Server rugbrød til.
> >
> > Velbekomme
> >
> > Mvh
> >
> > Tina
> >
> >
> >
> >
>
>
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"