|
| Aspargesskrælning for amatører Fra : Erna Andersen |
Dato : 30-05-03 07:38 |
|
Jeg er blevet lidt irriteret over at få asparges, der ikke er skrællet
ordenligt, så nu kan det "gå ud " over jer her.
Hvide asparges skal skrælles grundigt:
Skrællen er tynd øverst og tyk for neden, og som oftest skal man skrælle 2
gange på den nederste halvdel.
En alm. kartoffelskræller med vippeskær kan sagtens bruges.
Til sidst testes apargesen ved at man brækker endestykket (2-4 cm.) af med
fingrene. Så kan man se hvor skrællen stadig sidder, hvis der er mere.
Regn med et svind på 50%, inden du er færdig.
KH Rna
Jeg har interesseret mig for mad siden 1953.
| |
HL (31-05-2003)
| Kommentar Fra : HL |
Dato : 31-05-03 17:18 |
|
"Erna Andersen" <vedhegnet23@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3ed6fafb$0$24612$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jeg er blevet lidt irriteret over at få asparges, der ikke er skrællet
> ordenligt, så nu kan det "gå ud " over jer her.
>
> Hvide asparges skal skrælles grundigt:
> KH Rna
> Jeg har interesseret mig for mad siden 1953.
Selvfølgelig skal hvide asparges skrælles ordenligt, men - man ku' jo oss'
bar' holde sig til de grønne, ikk'?
Iøvrigt smager de grønne rigtig godt rå, nysårne fra haven........
Indrømemt: de smager ikke ens, de hvide og de grønne. - *S*
| |
|
|