/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Suppe fra bunden?
Fra : AN


Dato : 25-05-03 13:25

Hey

For et stykke tid siden parterede jeg en kylling til stegning. Jeg tænkte at
det nok var muligt at koge suppe på resterne af skroget, så det kom jeg i
fryseren.

Har jeg ret i at jeg kan lave mig en udemærket suppe, kogt på skroget fra
min kylling?

Og hvis jeg kan det. Hvor meget suppe kan jeg koge på den, og hvordan gør
jeg?

Mvh.
Anders



 
 
kim rasmussen (25-05-2003)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 25-05-03 19:17

Hej Anders
Smid du bare skroget op i en rimelig stor gryde , er det en lille kylling
tager du ca 2 liter vand og hælder ved ,et kraftben fra okse eller kalv
,et par gulerødder, en porre, et løg delt i kvarte, 1/4 selleri knold , ,et
laurbærblad og 3-4 peberkorn ,et par kviste timian ,løvstikke eller anden
krydderurt et par hvidløg og krydr med salt, lad det hele småsimre en times
tid.
Derefter sier du suppen og kommer de samme grøntsager på igen ,bare friske
og uden krydderurter. Lad de nye grøntsager simre med til de er møre smag
til med salt.
Hæld en pose kød og melboller på og vupti ,lækker suppe
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste