|
| Hvad feder? Fra : Rømer |
Dato : 24-05-03 09:56 |
|
Foranlediget af en anden tråd, hvor der var en der skrev "mel+fedt =
feder" - et efterhånden vedtaget dogme.
Andre siger direkte, at det er sovsen, der dræber.
Men hvordan kan det være, at en sovs der bages op med en klat smør, lidt mel
og noget sky, er døden selv, medens den samme sky - jævnet med en smørbolle
bestående af en klat smør og lidt mel, er gastronomi?
Hvorfor er en kødsuppe god og nærende - medens den efter at være blevet
jævnet med en smule mel er det rene arterieslam - hvis det selvsamme mel
æltes med lidt vand og salt og bages, får man et velsmagende brød som sammen
med suppen er sundt?
Hvor pokker er logikken?
| |
Steffen Hedegaard (24-05-2003)
| Kommentar Fra : Steffen Hedegaard |
Dato : 24-05-03 11:47 |
|
> Hvor pokker er logikken?
Muligvis et sted i rusland...
Hvis ens kalorieindtag er større end ens kalorieforbrug tager man på. Thats
it.
Så man kan ikke sige at nogle varer feder og andre ikke gør, det er mængden
man indtager det kommer an på.
/Steffen
| |
Homer (24-05-2003)
| Kommentar Fra : Homer |
Dato : 24-05-03 18:43 |
|
Rømer skrev:
> Men hvordan kan det være, at en sovs der bages op med en klat smør,
> lidt mel og noget sky, er døden selv, medens den samme sky - jævnet
> med en smørbolle bestående af en klat smør og lidt mel, er gastronomi?
> Hvor pokker er logikken?
Hvem siger gastronomi ikke feder?
--
Med venlig hilsen
Homer.
- "Mr Gumble, this is a Girls' Scouts meeting!"
- "Is it?! Or is it that you girls can't admit you have a problem?!"
| |
|
|