|
| Hvordan laver man svenskpølseret? Fra : Kent Sune Mikkelsen |
Dato : 22-05-03 21:35 |
|
Jeg mener det jeg ved ikke hvordan man laver det??
| |
Bolette Nielsen (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 22-05-03 21:47 |
|
"Kent Sune Mikkelsen" <kent@nospam.mikkelsen.dk> skrev i en meddelelse
news:3ecd3466$0$97255$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg mener det jeg ved ikke hvordan man laver det??
Det er ikke nogen skam, her er min version:
Kogte kolde kartofler
røde pølser
løg
tomatpuré
mælk
salt
peber
purløg
- hak et løg
- skær kartoflerne i tern
.. skær pølserne ud i passende stykker
- smelt lidt margarine i en gryde, og svits løgene
- kom kartoflerne og pølserne i
- kom tomatpurén i sammen med mælken ( efter behov, pas dog på det ikke er
for tørt ), så det
bliver til en tomatsovs
- sag til med salt og peber
- varm så bare retten op til den er rygende varm
Drys purløg over retten når den er blevet serveret på en tallerken
velbekomme
Bolette
| |
Kurt (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Kurt |
Dato : 22-05-03 21:57 |
|
"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote in message
news:bajd7q$2f87$1@news.cybercity.dk...
>
> "Kent Sune Mikkelsen" <kent@nospam.mikkelsen.dk> skrev i en meddelelse
> news:3ecd3466$0$97255$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > Jeg mener det jeg ved ikke hvordan man laver det??
>
> Det er ikke nogen skam, her er min version:
>
> Kogte kolde kartofler
> røde pølser
> løg
> tomatpuré
> mælk
> salt
> peber
> purløg
>
Min version er meget lignende .
Dog skal mælk skiftes ud med piskefløde ,
og tomat puré skiftes ud med en dåse flåede tomater .
| |
kim rasmussen (22-05-2003)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 22-05-03 21:52 |
|
hej Kent
Her er en opskrift på Svensk pølseret
2 store løg
1 spsk . smør
Pølser efter behov , næsten alle slags pølser kan bruges
3 spsk tomatketchup
3 spsk tomatpure
1/2 tsk chili ( sød eller stærk )
1 fed hvidløg
1 tsk paprika
Ca 2-3 dl mælk
Ca 3/4 kilo kartofler
1/2- 1 dl. piskefløde
Salt og peber
Purløg
Svits de hakkede løg i smør.Skær pølserne ud på skrå og svits dem
med et øjeblik.
Rør tomatketchup,tomatpure,paprika,( hvidløg evt. chili ) og
mælk i og kog retten op. Skær de pillede kartofler i mindre stykker og kom
dem i gryden.
Lad retten småsimre 5-10 minutter og tilsæt så piskefløden,smag
til med salt og peber,drys med purløg eller persille og server rygende varm.
--
Mvh
Kim Rasmussen
begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end
| |
ram2 (22-05-2003)
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 22-05-03 22:14 |
|
"Kent Sune Mikkelsen" skrev d. 22-05-03 21:35 dette indlæg :
> Jeg mener det jeg ved ikke hvordan man laver det??
Du kan også skifte kartoflerne ud med en pasta type, for afvekslingens
skyld
Jeg kan i øvrigt anbefale dig kogebogen, som du finder på dette link.
Der er f.eks 3 opskrifter på Svensk pølseret.
http://www.dk-kogebogen.dk
Mvh
Ram
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
Kent Sune Mikkelsen (23-05-2003)
| Kommentar Fra : Kent Sune Mikkelsen |
Dato : 23-05-03 15:08 |
|
Tak for alle de gode ider nu er da noget nyt vi skal prøve
| |
Martin Andersen (23-05-2003)
| Kommentar Fra : Martin Andersen |
Dato : 23-05-03 18:09 |
|
"Kent Sune Mikkelsen" <kent@nospam.mikkelsen.dk> skrev i en meddelelse
news:3ecd3466$0$97255$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg mener det jeg ved ikke hvordan man laver det??
Hvis du skal prøve noget rigtigt svensk så prøv Janssons Fristelse
| |
|
|