"Morten" skrev i en meddelelse news:babdtv$9j4$1@sunsite.dk...
> Alt det med ovnen ved jeg,
ok
>men jeg skal jo også kunne lave dem ekstremt
> tynde og runde, og det er svært med en alm. kagerulle - derfor vil jeg
> hellere lære den rigtige pizzaria teknik.
Måske du laver dejen for fugtig så? For ellers skulle det nu ikke være noget
stort problem. Evt. kan du rulle dejen ned, så langt du nu kan og lade den
hvile et par minuttter og så rulle den længere ned. Så er den knapt så
elastisk at arbejde med.
Et alternativ er rulletræet som Bosse beskriver, der skal du have fat i den
ene ende af træet hele tiden og kun rulle med den anden ende. Derfor er det
nemmere at "forme" dejen med.
Jeg selv bruger min kagerulle som rulletræ og det virker fint.
Men du skal virke dejen op til en "kugle" og så lade den hvile nogle timer,
tage den ud af køleskabet og så ellers bare "hamre" den ned og rulle den ud.
Du skal ikke ælte den igen.
Nette