"7C" <speax@speax.dk> skrev i en meddelelse
news:3eb91b30$0$96895$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen her, der har et link til en hjemmeside med opskrifter på
> hornsfisk?
Tag kartofler, de små, og sæt dem til at koge
Tag Cremefraiche 18%
Put basillikum, (masser) presset hvidløg, paprika (ikke for meget, og helst
den dyre) peber, salt og så dernæst dine yndglingskrydderier - men heller
ikke overdrevet.
Lad blandingingen stå i køleskabet med sølvpapir på
Nu er kartoflerne færdige. Du giver dem en gang kold vand, og stiller dem
til afkøling...
Så er det salatens tur - du bruger
- iceberg
- radise
- purløg
- dem der de lange, hårde stængler, jeg kan ikke huske hvad de hedder
Så skærer du den rensede hornfisk op i stykker, og steger den på panden.
Hvert stykke skal vendes i en blanding af mel og mælk, og husk at give den
indvendige side også. Du skal vende hvert stykke hvert halve minut, og den
sammenlagte stegning for hvert enkelt hornfiskestykke er ca 2½ minut. Så
bestemmer du selv, hvilken side der skal have mest.
Server stykkerne og salaten og kartoflerne hver for sig. Så kan folk selv
vælge. Og hav desuden cream-fraichen klar...
Jeg siger velbekomme!
PS : Det er selvfølgelig ikke nødvendigt med alle ingredienser, eller alle
ingredienser i deres fulde form eller som entitet : Paprika kan skiftes ud
med karry, kartofler kan skiftes ud med ris, hornfisk kan skiftes ud med
sild etc...
|