Du skal rense den straks den er fanget, det tager 5 sek.
Muncken
"Mads P. R. Jorgensen" <mprj.r.e.m.o.v.e.t.h.i.s@image.dk> skrev i en
meddelelse news:ji4ta.45764$y3.3360429@news010.worldonline.dk...
>
>
> Jeg oplever tit at torskekød kan virke blodigt når jeg renser dem, selvom
de
> er fanget mindre end en time tidligere. Jeg kender mennesker som ikke vil
> røre disse 'udblødte' fisk, og derfor anbefaler at katten får det (Dén er
> langtfra utilfreds
.
>
> Men jeg har så to spørgsmål:
>
> Er let blodigt torskekød virkeligt uspiseligt? Alle antydninger af blod
> forsvinder jo ved kogning.
>
> Hvorledes skal torsk behandles og renses for at undgå blodudtrækninger?
> Nogle gange varer det jo en time eller to fra man fanger fisken til der
> bliver lejlighed til at rense den.
>
> mvh
> Mads
>
>
>